martes, 7 de febrero de 2012

barrufets

Ara mateix pensava... que estic esdevenint un d'aquells contactes del facebook, i del gmail, i del tweet (un xic pesadets, per benèvola amb mi mateixa) que entren només per promoure les seves cosetes artístico-socials. I mira, quan són més d'una, doncs encara es refresca l'esperit. Però és que últimament el CD té l'exclusiva. 

Necessito dir-te, a tu que llegeixes, ara, així en secret... i entre nosaltres... que últimament em canso una mica a mi mateixa. Msip. No és que no m'agradi. Oh, no! Valga'm deu! Només és qüestió de quantitat i d'intensitat (ay madre, quién me ha visto y quién me ve...). Últimament tot són REGO-algo! Amb l'staff féiem broma l'altre dia, i consensuàvem que la cosa està prenent un to de "barrufet" una mica sospitós. Los pitufos usan el verbo PITUFAR para todo. Y últimamente todo son regofotos, regoreportajes, regoreunión, regofunder... mfmmmfgss......

Però és que això, per què negar-ho, és mooolt divertit. Molt més del que em pensava. Emportar-te la càmera a tot arreu, i preguntar tothom què significa "certa expressió" és mantenir-te viva i joganera les 24 hores del dia (si, definitivament si, a la nit també: somio amb els regos. Són fullets petits, de color lila, que somriuen tota l'estona i et fan massatges als peus quan et despistes).

Un mes. 
Només un mes.

No, menys d'un  mes. I tornaré a entrar al face per dir només "hoy me he levantao con el pie izquierdo", o "llueve".

Sonia


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sí... Ens fa il·lusió que deixis comentaris :)