martes, 14 de febrero de 2012

Compte enrere per ser un REGOfunder: màxim 2 de març!


Tic-tac! Vols ser un REGOfunder però no acabes de trobar el moment per fer-ho? Vols participar però fer la transferència roman entre mil coses pendents? Penses que pots convertir-te en REGOfunder qualsevol dia de l'any?! Doncs... Nunununununu... Aleeerta, que això té un compte enrere!

Si vols participar, la idea és que compris el teu CD de Sin Regomello abans de la gravació. Sí, sí, sí: abans. Perquè ser un REGOfunder només està a l'abast d'uns pocs escollits, -com tu! Ué!-, i només durant un cert període de temps. Sí, ho has sentit bé, -vaja, llegit bé-, només es pot ser REGOfunder fins el 2 de març del 2012! Això vol dir que només queden 17 dies perquè faci's l'ingrés, o li col·loquis 15 eurillos a la butxaca de la Sonia quan la vegis. 

Si és que la idea de recollir els diners abans de la gravació, -no ho havíem explicat prou bé-, és justament poder fer la gravació sense haver de recórrer a préstecs bancaris, ni a d'altres deliciosos productes financers similars. L'objectiu és finançar la gravació amb la venda del CD abans de fer-lo, "vendre'l per avançat" a gent com tu que té la confiança per participar en una història així. Així reunirem el capital inicial per poder pagar el lloguer de l'estudi de gravació, als músics, la producció tècnica, la impremta...

Doncs apa, si vols ser un REGOfunder no ho deixis per més endavant i fes avui mateix la transferència de 15 €, -amb el teu nom com a concepte-, al número de CC 2013-0748-29-0200614864 (Catalunya Caixa).

T'hem dit gràcies, gràcies i gràcies, oi?
Doncs més: gràcies. 

> Vols que et recordem el procés per obtenir el teu CD Sin REGOmello?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Sí... Ens fa il·lusió que deixis comentaris :)