viernes, 2 de marzo de 2012

Avui comença la gravació


Doncs sí, ja ha començat la segona part de l'aventura: aquest matí la Sonia ha fugit de Barcelona amb rumb a Banyeres del Penedès, a Tarragona, per posar fil a l'agulla del RegoCD. Des d'avui i fins diumenge es començaran a gravar les guitarres, percussió, els vents i el piano que conformaran la base de les cançons, en un estudi molt peculiar: la Casamurada, una masia del segle XIII equipada amb un complet estudi de gravació. Aquests dies difícilment la jefa tindrà massa temps per dedicar-se escriure res al blog, però reserveu-vos una estona el dilluns perquè penjarem fotos de la gravació...

Sobre la qüestió dels REGOfunders, hem estat pensant que potser val la pena allargar una temporadeta més la campanya de recollida de finançament per a gravar el CD :) Tot i que ja som més de 50 persones, econòmicament parlant, aniria bé congregar un xiiiiiiiiiiiiic més de suport. Així que si encara no ho has fet, va: fes la transferència dels teus 15 eurillus al número de CC 2013-0748-29-0200614864 (Caixa Catalunya) i converteix-te en un nou REGOfunder!

1 comentario:

  1. ¡¡¡Mucho mucho ánimo con la grabación!!!. Que ilusión, ya veréis, saldrá un disco redondo redondo, ya tengo ganas de escucharlo, pero paciencia, todo lo bueno requiere su tiempo. Regopetons.

    ResponderEliminar

Sí... Ens fa il·lusió que deixis comentaris :)